Ajotunnit ajosimulaattorilla

Meiltä saat monipuoliset autokoulupalvelut nopeasti ja hyvällä hinta-laatusuhteella.

Lisätietoja saat meiltä ja ilmoittautuminen onnistuu usealla eri tavalla.

Ajanvarauslomake / Booking form

Ajanvarauslomakeella voit varata perus- tai RTK-simuajotunteja.

Klikkaa ensin erikseen kaikki haluamasi simuajotunnit varaukseen yksitellen ja vasta kaikkien haluamiesi ajotuntien ollessa varauksessa paina ”Tee varaus” painiketta. Varauksen peruminen onnistuu vain soittamalla tai viestillä +358 40 576 2015 (myös Whatsapp), mutta peruminen on suoritettu vasta kuittauksen saatuasi mahdollisimman pian toimiston aukioloaikoina, joten soittaminen on aina nopein vaihtoehto kiireisissä tilanteissa.

Katso alta myös riskientunnistamiskoulutuksen (RTK) sisältö, mikäli et tiedä mitä simuajotunteja sinun tulee suorittaa ja on suorittamatta.

RTK-koulutuksen sisältö:

Taajama-ajo suoritetaan joko kokonaan tai osittain oikealla autolla kurssipaketista riippuen.

Maantieajo suoritetaan joko kokonaan oikeallla autolla tai ajosimulaattorilla kurssipaketista riippuen.

Liukasajo suoritetaan joko kokonaan oikeallla autolla tai ajosimulaattorilla kurssipaketista riippuen vaikka olisit aikaisemminkin suorittanut liukkaalla-ajon koulutuksen perusvaiheessa.

Pimeänajo suoritetaan nykyään kokonaan ajosimulaattorilla ja mikäli olet suorittanut pimeänajon aikaisemmin, saat todistusta vastaan 50€ alennuksen verrattuna RTK-koulutuksen kokonaishintaan, eikä sitä tule suorittaa uudestaan

Edellä mainitut simuajotunnit ovat ajanvarausjärjestelmässä kohdat 2-5, joten valitse siis sieltä vain nämä tarvitsemasi puuttuvat simuajotunnit.

 

 

Vieritä ylös