Paljon tyytyväisiä asiakkaita autokoulussamme jo vuodesta 1996 alkaen.

Tervetuloa palvelevaan autokouluun!

Yhdessä, Avoimella ja ihmisläheisellä yhteistyöllä, sekä valmentavalla opetuksella saamme aikaiseksi parempia tuloksia nopeammin.

Kuinka voimme auttaa sinua?

Autokoulun peruskurssien vaiheet 1-6 tämän alla ja lisätietoja vaiheiden linkeistä .

Ilmoitaudu

Ilmoittaudu Helsingin Liikennekoulun kurssille tai koulutukseen etusivun suorilla ilmoittautumislinkeillä Lue tarvittaessa ilmoittautumis-INFO tästä.

Ajokorttilupa

Hae Ajokorttilupaa heti kurssin alussa sähköisesti Traficom oma-asiointi palvelussa tästä.

Teoriatunnit

Suorita vähintään kurssiin tai koulutukseen sisältyvät pakolliset teoriatunnit ja katso ohjeet niiden suorittamiseen tästä.

Teoriakoe

Suorita teoriakoe mahdollisuuksien mukaan jo 1kk ennen ikävaatimuksen täyttymistä Ajovarman toimipisteessä ja harjoittele sitä ennen riittävästi myös itsenäisesti mahdollisimman monipuolisesti kurssimateriaaleja ja oppimisympäristöjä hyödyntäen.

Ajotunnit

Ajotunnit on hyvä aloittaa vasta, kun riittävä teoriatieto on hankittu, jotta ajotunneilla voidaan oppia tehokkaammin ja mukavammin. Ajotunteja on hyvä suorittaa tiiviisti useita kertoja viikossa erityisesti juuri ennen käsittely- ja ajokoetta.

Käsittely- ja ajokoe

Myös käsittely- ja ajokokeet järjestää Ajovarma ja ne voidaan varata ja suorittaa vasta, kun teoriakoe on suoritettu hyväksytysti. Ajo-oikeus on voimassa välittömästi, kun ajokoe on hyväksytty. Onneksi olkoo uudelle kuljettajalle!

Yhteistyökumppanit

Miksi valita autokoulumme?

Monipuoliset Toimistopalvelut ja kurssipaketit on suunniteltu yksilöllisiin tarpeisiin.

Toimisto avoinna Ma-To klo 10-18.

Ajokorttiluokkiin perehtyneisyys, itsensä jatkuva kehittäminen, sekä täydellä sydä

Kattava valikoima mopoja (skootteri ja vaihdemopo), moottoripyöriä jokaisen mp-luokkaan ja autoja (manuaali- ja automaattivaihteistolla).

Toimistopalvelut on keskitetty Etelä-Haagaan ja verkkoon, jossa käytössäsi on monipuoliset yhteydenottotavat, ilmoittautumislomakkeet verkkomaksu tai erämaksuvaihtoehtoineen. Kotisivuilta löytyy myös aloitusinfot- ja kurssiohjeet.

Monipuoliset maksutavat käytössäsi heti ilmoittautuessasi tai 1-10 erässä, sekä rahoituksella tarvittaessa vielä enemmän maksuaikaa.

Henkilökunta

fi Finnish
X
Scroll to Top