Talviale tarjoukset 2020-2021

TALVIALE - TARJOUKSET 2020
Tiistai 01.12 - Sunnuntai 31.1.2021

Hyödynnä tarjoukset alekoodeilla netissä, soittamalla tai toimipisteessä.

ALEKOODIT

TalviALE tarjoukset

EAS

Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutuksen sisältävät mopo-, traktori- ja autokurssipaketit tai vain EAS-koulutus ja tarvittaessa kurssikohtaiset oppimateriaalit.

Lue lisää

RTK

Riskientunnistamiskoulutuksen sisältävät autokurssipaketit tai vain pelkkä RTK-koulutus.

Lue lisää

AJOTUNTI

Ajotuntipaketit kaikkiin tarpeisiin + tarvittaessa auton käyttö ajokokeessa (mm. ajokokeen uusinnat, ulkomaisen ajokortin vaihtaminen suomalaiseen, auton vuokra opetuslupalaisille).

Lue lisää

MP

Moottoripyöräkurssipaketit ja MP-luokan korotukset.

Lue lisää

AJOKIELTO

Ajokieltokoulutus palveluntarjoajien 1 tai 2 omissa virtuaaliluokissa ja omien ohjeiden mukaisesti. Suoritusajankohtia on useita kertoja viikossa ja saat itse päättää ajankohdan.

Lue lisää

Meillä voit maksaa kaikilla seuraavilla maksutavoilla.

Laskut voidaan siis lähettää sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä sovituissa erissä tai tehdä yhdessä Resurs Bank rahoitushakemus.

Toimipisteessä on myös mahdollista maksaa käteisellä ja MobilePayllä, sekä kaikilla muillakin MAKSUTAVAN 1 mukaisilla maksutavoilla verkkopalveluita hyödyntämällä.

Huom. Valitettavasti toimipisteessämme ei ole käytössä maksupäätettä korttimaksua varten. Passikuvien ja muiden pienempien summien yleisin maksutapavaihtoehto on MobilePay, joita varten on tehty omat QR-koodit maksamista helpottamaan.

fi Finnish
X
Scroll to Top